Какви мъжки обувки са подходящи за господата през лятото

Мъжете, за разлика от жените, рядко са придирчиви към обувките, които носят. За тях на преден план излизат различни характеристики, от тези които водят дамите при избора. Ежедневието на мъжете в наши дни е не по-малко динамично от това на представителките на нежния пол. Поради тази причина не е без значение какви мъжки обувки ще носят както на работа, така и през свободното си време.
От навиците, хобитата и професията на мъжа зависи вида на обувката, която ще обуе в летния сезон.

1. Сандали и чехли
Това е най-логичното решение за представителите на силния пол, чиято кариера не изисква стилна обувка. Чифт сандали могат да са не само практични, но и стилни, ако не работим на място, където тези аксесоари са от особено значение.
За свободното ни време чехлите са идеални. Благодарение на тези мъжки обувки краката дишат и не се спарват. Именно това е едно от най-хубавите неща на топлите дни.
Чифт чехли или джапанки са точното нещо, което ще обуем, ако отиваме на плажа или на разходка по крайбрежната алея.

2. Маратонки
За много мъже спортът е от голямо значение. Често те избират да прекарат свободното си време или това след работа, бягайки в парка или във фитнеса. Различните спортни активности изискват различни мъжки обувки.
Подметката е важна, а също и дали тренираме на открито или в зала. Обикновено топлото време ни мотивира да прекарваме колкото се може повече часове навън.

3. Официални мъжки обувки
Към тях през лятото бихме прибегнали при два случая. Първия е, ако работата ни го изисква, а вторият – ако сме поканени на събитие като сватба, пресконференция и прочие.
Няма как да не признаем, че този тип мъжки обувки придават напълно различна визия на крака. Те няма как да не се съчетаят с официален костюм.

4. Мъжки мокасини
Няма две мнения по въпроса, че мокасините се комбинират идеално с панталони чино, но и с дънки. И двете са подходящи за топлите летни дни. Тези модели мъжки обувки подхождат на мъже, които обръщат внимание на външния си вид и им харесва да са в крак с модата.
Традиционна господата избират модели в черни цветове, макар последните години да се наблюдава тенденция към купуване на ярки цветове като яркочервено.

Голям асортимент мъжки обувки може да намерите онлайн в сайта на Stillo, вижте тук https://stillo-bg.com/mazhki-obuvki

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *