Избор на плъзгащи врати

Плъзгащи врати – стил и удобство, съчетани в едно

В последните години изключително популярни започнаха да стават плъзгащите се врати без значение какво е приложението им, дали са интериорни врати, или такива врати за баня, мазе и какво ли още не. Този тип врати представляват универсално решение за вашия дом. Те са изключително качествени, произвеждат се от качествен материал и осигуряват удобство и сигурност.

Видове плъзгащи се врати

В днешно време се предлагат и монтират няколко вида качествени плъзгащи се врати.

Първият вид плъзгащи се врати са интериорните алуминиеви врати. Този вид врати се изработват от монокамерни алуминиеви профили и са изключително подходящи за врати на мокри помещения, бани, вградени гардероби в ниши, както и вътрешни прегради, и като цяло на места, където не се изисква наличието на термоизолация. Алуминиевите врати могат да представляват портал от 2,3,4 или 6 крила, отиващи в най-различни посоки, или пък да бъдат напълно самостоятелни.

Съществуват алуминиеви плъзгащи се врати с рисувано стъкло, а също и остъклени алуминиеви врати, висящи алуминиеви врати с огледало, портал с плъзгаща се врата с матирано стъкло, плъзгащи се врати за ниши в баня и така нататък. Повече може да прочетете тук: http://stroyinvest.net/bg/Geneo-Lifting

Плъзгащите се врати от алуминий, които са термоизолиращи, са едни от най-добрите врати чисто като избор. Те са изработени от алуминиеви профили, които са по-масивни, с прекъснат термомост, както и немски обков, който е с много високо качество.

Такива врати са подходящи за големи помещения, тъй като имат отлична термоизолация.

Предимно се използват за витрини на различни заведения като ресторанти, кафенета, хотели, като по този начин осигуряват комфорт на клиентите си през различните сезони.

Към тези врати могат да се прикрепят и различни капаци или мрежи срещу насекоми.

Механизъм на плъзгащите се врати

Принципно алуминиевите плъзгащи се врати се правят по поръчка спрямо желанията и нуждите на клиента. Самото плъзгане става чрез повдигане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *