5 типа мъжки жилетки, за да покорите променящото се есенно време

myjki-jiletkiНяма как, есен е и трябва да пишем за есенните дрехи. Обаче тези практичните, тези които носят комфорт и стил, и ни помагат бързо да преминем в есенните капризи на времето. Избрахме 5 типа мъжки жилетки, облекло идеален избор, което отговаря на есента и носи много елеганс, комфорт и мъжки моден импулс.

Мъжка жилетка в зелено. Задължителна през есента, когато в един момент от есенния ден слънцето сякаш още живее в лятото, а в следващия мразовитият вятър задуха от ъгъла на улицата. Обещаните пет типа мъжки жилетки и начина да ги комбинирате с други любими дрехи. Първият модел е за жилетка в тъмно зелен цвят, леко приглушен. Модел с два големи джоба в долната си част и декоративна украса от геометрична решетка по цялата повърхност. Можете да комбинирате с черен дънков панталон и сива блуза. Ще изглеждате страхотно в есенния ден.

Жилетка тип камуфлаж. Също жилетка която е много популярна сред мъжете в последните години. Само че тези е в по-тъмната цветова гама. Може да се комбинира с черно поло и светъл бежов панталон, за да избягате от ловджийския или войнишки стил, който е така характерен за България – особено през есента.

Черна стилна жилетка. Отиваме към все по-тъмните нюанси. Черна мъжка жилетка с големи странични джобове и цип, който стои малко над гръдната кост е идеална възможност за модно съчетание през есента. Изберете вашата любима бяла тениска,, може и с къс ръкав; вземете вашия любим панталон в сив цвят и е време за разходка.

 Мъжка велурена жилетка. Колкото по-неутрален цвят има мъжката жилетка, толкова по-добре стои тя върху мъжкото тяло. Това дава възможност за комбинации с есенно облекло, което носи нужния елеганс. Велурената жилетка е идеален шанс за избор в кафяв цвят, тъмно бежово, тъмно сиво.

Лъскава жилетка. Интересно е да се отбележи, че лъскавите жилетки са много популярни през този сезон. Те са с висока яка и придават много спортно излъчване на мъжа. По-началото те са в черен цвят, което позволява много съчетания в най-различни  неутрални нюанси.

Източник: https://stylezone.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *