10 причини изберете кухни по поръчка

Решихте да си купите мебели за кухнята, но все още не можете да решите, дали да отидете в магазина за кухни или да си купите кухня по поръчка ? Ще ви дадем дузина причини, поради които вторият вариант е по-предпочитан.

1) Най-важното предимство при поръчката на мебели комплект е точното им съответствие с размерите на пространството. Такива могат да се поберат перфектно на новото място. Това е възможно само в случай на предварителни измервания и отчитане на съществуващата архитектурна конфигурация.

2) Вторият плюс на кухните по поръчка взети директно от производителя е възможността да се избере почти всеки стил на външен дизайн и мебелни модули. Съвременните технологии за създаване на външен дизайн ви позволяват да реализирате най-невероятните фантазии в реалния живот.

И така, ако все още се питате: защо да изберете кухни по поръчка, ето ви още актуални алтернативи:

3) Бонус номер три – пълно съвпадение на формите на мебелите със стенните издатини в помещението. Сред тях са водопроводи, газови свръзки, електрически кабели, отоплителни уреди, вентилационни канали и др.

4) Четвъртата причина е независим избор с всеки блок от корпусните мебели с точно съвпадение с тези рафтове, които ще осигурят идеалната функционалност.

5) На пето място е добре да се знае, че специалистите, отговорни за качеството на своите продукти, използват само най-добрите материали за тях. Те не пестят от лепила, покрития и залагат на такива, които не се страхуват от влага.

6) Шестият мотив се превръща в най-удобното съотношение за клиента, цена-качество. Така вие се съгласявате да поръчате мебели само ако сте сигурни, че не трябва да плащате твърде много за мечтаната кухня. В същото време е напълно на място да изберете кухнята по поръчка, въз основа на своите финансови възможности.

7) Седмата причина за избор на мебели по поръчка за кухни е, че такива са произведени от майстори, които обичат работата си. Това е задължителна гаранция, която дълго време ще ви осигурява години на експлоатация.

8) Осмата причина е в това, че днес дизайнерите на мебели, с помощта на специални компютърни програми и конструктори създадат виртуална визуализация. Последната позволява още в начален етап да бъде видяна бъдещата кухня по поръчка.

9) Деветият плюс е самият начин на доставка и монтаж на място. Това се прави с довършителни настройки на блоковете на корпусните мебели спрямо стените на помещението и едно към друго.

10) И, накрая, но не на последно място, като последен акцент поставяме дългосрочната и успешна работа на фирмите за мебели по поръчка. Последното се потвърждава от истински доволните и отговорни клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *