Трите най-ефективни пелени от плат

Трите най-ефективни пелени от плат

Мислите ли да преминете към пелени от плат? За да определим най-добрата налична система за пелени от плат, закупихме и оценихме повече от 25 от най-добрите системи за пелени от плат. Подложихме всяка пелена на строги тестове една до друга, за да оценим абсорбцията, лекотата на използване, комфорта, прилягането, протичането и други фактори. Пелените от плат са добра алтернатива на пелените за еднократна употреба, тъй като са по-добри за околната среда, по-здравословни за вашето дете и може да са по-евтини. Въпреки това новите потребители могат да бъдат объркани от различните системи и стилове. Ние сме тук, за да предложим предложения и насоки, за да можете да изберете идеалната система за вашето семейство.

1. Rumparooz Pocket

В нашите тестове за попиваемост системата Rumparooz Pocket излезе начело, а освен това ни впечатли с цялостната си простота на използване. Rumparooz незабавно абсорбира течността и отлично отвежда влагата от кожата. Почти цялата влага от бебето се отвежда, а вложките са сухи на допир. За да се постигне желаното ниво на попиване, двата микрофибърни попивателя могат да се използват заедно или самостоятелно. Мека подложка от микрофибър преминава по цялата дължина на вътрешната повърхност на покривалото. Двойният клин помага за предотвратяване на протичането и издуването, което обожаваме. Можете да променяте размера, за да пасне практически на всяко бебе, с четири корекции на височината и пет корекции на талията.

Въпреки че Rumparooz има какво да предложи, тя все пак е джобна пелена. Преди и след всяка смяна на пелената джобните пелени изискват допълнителни процедури за справяне с вложките. Освен това тази пелена може да изглежда прекалено обемиста, което я прави трудна за носене под дрехи с редовен размер. Потребителите обикновено се оплакват, че тази пелена е твърде малка, което ограничава обхвата на приложението ѝ. Това обаче би могло да подскаже, че тя е по-добра пелена за по-малки или по-млади новородени и че артикулите с размер за новородени ще бъдат изведени от употреба по-рано. Въпреки малките недостатъци, смятаме, че тази пелена има повече предимства, отколкото недостатъци, и ще задоволи както гледачите, така и бебетата.

2. Duo Wrap Thirties със Stay Dry Duo Insert

Подложихме на тест покривалото Thirsties Duo Wrap и вложката Thirsties Stay Dry Duo Insert и останахме потресени от това колко добре работят заедно. Една от най-великите в групата е двукомпонентната вложка. Дори и след намокряне тя е изключително абсорбираща и има изключителни характеристики на изцеждане, като на допир се усеща практически суха. Тъй като е пелена от хибриден тип, тя има по-тънък профил, което я прави по-лесна за скриване под дрехите на бебето. Ако обаче се наложи да удвоите вложките, тя може да поеме изненадващо много маса, така че се възхищаваме на нейната универсалност. Ако се налага да добавяте допълнителни слоеве вътре, широкият диапазон на регулиране и двойните клинове на тази пелена я правят добър избор. Покривалото е лесно за почистване и може да се използва многократно с нови вложки, преди да се наложи да се изпере.

За съжаление, тъй като вложката не е свързана с покривалото, съдържанието на пелената може да се движи свободно и да причини размазване. Имахме известни трудности при намирането на подходящо прилягане, когато използвахме Duo Wrap. Тъй като има само един ред закопчалки за талията, пелената не се усеща толкова сигурна, колкото пелените с два реда. Забелязахме известно разминаване в областта на талията; тъй като обаче новородените са с различни форми и размери, това може да не е проблем за всяко бебе. Този продукт се препоръчва на всички, които търсят многофункционално покривало за предварително сгънати, прилепнали или вложени пелени, което може да издържи на някои тежки замърсявания.

3. Imagine Baby Pocket Snap

В нашите тестове Imagine Baby Pocket Snap беше една от най-добре представящите се пелени, като същевременно беше и една от най-достъпните. Тази джобна пелена съдържа четирислойна микрофибърна вложка, която абсорбира течностите и ги държи далеч от кожата на бебето, което ѝ дава добра оценка за абсорбция в нашите тестове. Меката микрофибърна материя покрива цялата пелена и върши отлична работа, за да запази бебето сухо и удобно. Отворът на джоба е по-голям от някои конкурентни модели, което улеснява пълненето и подготовката. Ако имате силно подмокрящо дете или искате да я използвате за през нощта, тя е достатъчно голяма, за да поберете вътре повече от една вмъкната пелена. Вторият ред закопчалки на талията държи пелената на място, което ни харесва. Тази функция също така спомага за облекчаване на зоните на натиск върху корема. Не сме имали проблеми с протичане, въпреки че има клин само за един крак.

Бихме желали Imagine Baby да се предлага с по-малка вложка за по-малките бебета, защото тя може да бъде обемиста. За по-големите бебета обаче по-голямото тегло предполага по-голяма абсорбираща способност. Без нея пелената би била много по-малко абсорбираща и смятаме, че това е незначителна цена, която трябва да се плати за по-голямата абсорбираща способност. Преди да смените пелената, ще трябва да положите малко повече усилия, както при всяка джобна пелена. Цената, която плащате за ефективността, е времето, което е необходимо за напълване на вложката. Комбинацията от производителност над средното ниво и ниска цена на Imagine Baby я прави трудна за побеждаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *