Семейна лятна почивка

Нека да се изправим пред фактите! Когато пътувате с деца, за да се отдадете на малка лятна почивка, трябва да направите всичко възможно да сведете до минимум стресовите ситуации по време на пътуването и самата почивка. Добре е да започнете с планирането по-навреме. Отделете си време, за да проверите онлайн за информация, която може да направи вашата семейна почивка по-приятна. Можете да намерите отстъпки за популярни атракции, списък на ресторанти, музеи, хотели.

Снабдете се с максимално количество важни телефонни номера, мейли, координати на хотели и всякаква полезна информация, която може да ви послужи в даден момент. Също така винаги имайте актуални снимки на децата си, в случай, че се изгубят, както и всички важни медицински документи. Съхраняването на вашите важни документи на удобно и достъпно място, ще ви накара да сте по-спокойни по време на пътуването.

Независимо дали с кола или самолет, пътуването с деца изисква отлична организация. Преди да започнете с опаковането на багажа, вижте каква е прогнозата за времето в срока на вашата почивка в района. Това може да ви спести харченето на пари на скъпи слънцезащитни продукти или дебели дрехи в туристическия обект. Взимайте по-малко на брой, но практични неща.

Един списък с нещата, които бихте предпочели да вземете с вас на почивката в компютъра, може лесно да се актуализира и да се преработва за всяко едно следващо пътуване. Така ще можете да съвсем кратко време да стегнете багажа.

Когато пътувате на дълги разстояния с кола, проверете местните вериги магазини за удобни автомобилни органайзери. Закупуването на един или повече от тези артикули би могло да бъде вашето спасение в един момент. Какво ще сложите в тези органайзери, зависи от възрастта на вашите деца. Някои стандарти включват пластмасови торбички, кърпички, завивки, леки закуски, комплект за първа помощ, музика и филми, ако имате портативен DVD плейър, ще са особено полезни. За по-малки деца опаковайте чанта с играчки, магнитни пъзели и малки книжки, които са нови за тях. Така докато разучават новите находки, няма да създават проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *