Сезонни разпродажби и в онлайн магазин Qkata Rabota

Qkata Rabota е български електронен монобранд магазин, който предлага Аутлет и непреходни дрехи за деца, дами и господа. Края на лятото е моментът на сезонните разпродажби и рекордните дългоочаквани отстъпки. Сега е времето да си закупите първокласни и функционални дрехи и обувки за следващата година. Основните тенденции, които сме сигурни, че ще са актуални и следващото лято са:

1. Морско пътешествие. Преди да се качите на кораба за романтична разходка се снабдете с ефирни платове, тоалети с морски десени и класическите дрехи с точки и райе в комбинация тъмно синьо и бяло. Задължителен е червения детайл.
2. Цвят сьомга. Повишете адреналина си с лятно усещане, като съчетаете дрехи в морско син цвят с такива в цвят сьомга. За повече пищност, можете да добавите и бижута в пясъчно злато.
3. Плажен тоалет. За лятото и най-вече за плажа сте длъжни да се снабдите с няколко комплекта бански костюми в различни цветове, равни сандали и сламени аксесоари в бохо стил.
4. Дантелена симфония. Дантелата е сред водещите материи този сезон. Брюкселска или не, тя изглежда най-добре в комбинация със сребро и злато.
5. Цветен романс. Приканите, цветни мотиви са на път да се превърнат в класика. Това лято те са представени в максимално леки и ефирни платове като коприна, шифон, памук, лен и сатен, лаконичен силует и бижута с колоритни камъни.

Милена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *