Сглобяеми басейни

Сглобяемите басейни се считат за басейни от най-високо качество. Те се монтират над земята. Трудно се разглобяват след като се монтират веднъж. Монтирането, обаче, е много лесно и може да се направи от собственика на басейна. При монтирането на сглобяеми басейни не се изисква правенето на изкопи, зидане, оглед на терен. Те имат твърди стени и изискват повече място за разполагане.

Този вид басейни имат един голям плюс, а именно, след като се махне стълбата, малките деца нямат достъп до водата. Това е изключително полезно, защото всички знаем как малчуганите умело успяват да се докопат до всичко, което е забранено.

Магазините предлагат голямо разнообразие от модели и размери. Те могат да се разположат спокойно във секи двор. Някои модели дори позволяват частично или пълно вкопаване в земята.

Препоръчва се басейнът да има външно покритие, което е поцинковано със специална антикорозионна защита. Вътрешното покритие на басейна е от PVC материал и е устойчиво на всякакви препарати и хлор.

На пазара се предлагат множество модели с различен външен дизайн. Има с истинска дървена обшивка, но можете да си вземете и с имитация на дърво или ратан. Съвсем допустимо е да се слага подвосщдно осветление, което се закрепя с магнит при басейните с метални стени, а при останалите се използва метална пластина, прикачена от външната страна.

Обикновено басейна се продава в комплект с основните и нужни аксесоари: филтър, стълба с рампа, скимер, подложка, гофрирани тръби, цял комплект за монтаж.

Всеки иска да има собствен басейн, който да се използва редовно от цялото семейство, а защо не и от гостите на дома. Достатъчно е да направите консултация с консултантите в магазинната мрежа, които ще ви насочат към подходящия модел, който отговаря на изискванията ви. Споделете с какво място разполагате, колко човека най-много е възможно да го използват, на каква възраст са и колко искате да бъде дълбок басейна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *