Рожден ден за тийнедйжъри в София

Трудно е да впечатлиш съвременната младеж, особено когато става дума забавления. От едно известно време разпитвам и чета за интересни начини за организиране на рожден ден за тийнейджъри в София, тъй като ми предстои да проведа такъв. Попаднах на чудесно предложение, което визира игри във виртуална реалност. Това е последната мода и мания сред тийнейджърите. В София вече се предлагат редица подобни забавления, едно от които е и организирането на рожден ден за тийнейджъри в София. Различните игри, които се организират, са съобразени с възрастта на участниците, както  с техните интереси.

Play Зоните в столицата са новото притегателно място за забавление на младежта.

Какви са основните сценарии при едно такова мероприятие?

Обикновено участниците са от порядъка на около 25 човека, които се разделят на 3 отбора, тъй като и секциите са три. Ако се окаже, че има повече деца, се прави и четвърта секция.

Първата секция е логическа и се изисква отборна игра. Членовете на екипа трябва да имат добра комуникация, за да могат да стигнат до поставената цел.

Втората секция е пъзел или ескейп, по избор. Престоят там е около 8 минути. Излъчва се едно дете от отбора, което слага очила за виртуална реалност, а останалите остават в помещението за парти и наблюдават какво се случва на голям екран. Включват се в играта, когато са на ход.

Третата секция е „Зад волана“. Всеки член на отбора сяда зад волана за около 8 минути. Състезават се за време, шофиране по правилата и безопасност. Резултатите от всички секции се сборуват и накрая се излъчва отбор победител.

Наградите за печелившия отбор са осигурени от организатора на игрите.  Обикновено при организиране на подобни рождени дни, достъпът на външни лица се ограничава, за да могат гостите да играят необезпокоявани. Задължително е да се направи предварителна резервация, за да може да се изготви забавна програма за младежите.

Ние ви препоръчваме TeamPlay.Zone!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *