Пътна помощ в София и Софийска област

18Проблемите с автомобилите често възникват неочаквано – например на път или през нощта. Дори опитен автотехник не винаги успява да ги реши – поради липсата на необходимите инструменти, оборудване или резервни части.

Още по-трудно е да се справите с повреда за шофьор, който няма знанията, необходими за ремонт на автомобил.

Спешното заминаване на автомобилен механик на пътна помощ в София на определен адрес 24 часа в денонощието ви позволява да разположите изходна автомобилна услуга точно на мястото на повредата на превозното средство20.

Какво да правим при проблем с колата?

Полевият автомеханик ще диагностицира, идентифицира причината за проблема и ще поправи автомобила на мястото на повредата

Мобилен автосервиз – авторемонтни услуги с отпътуване в за град София и Софийска област

Списъкът с услугите, предоставяни от услугата за пътна, включва ремонтни и диагностични дейности, както и редица стандартни операции, от които периодично се нуждае всеки шофьор. Опитен автотехник незабавно ще разреши проблеми със спрял двигател, шаси, проблеми с окабеляването, аларми и блокиращи устройства.

Услугите на автомеханик – механик за ремонт на автомобили с посещение при клиента включват още:

 

 • профилактични прегледи и диагностика на превозни средства;
 • покупка и доставка на резервни части;
 • ремонт на основни системи за превозни средства;
 • подмяна на подгревни свещи в дизелови двигатели;
 • подмяна на сензори, предпазители;
 • отваряне на ключалки на врати , багажника;
 • деактивиране на системи за сигурност и имобилайзери;
 • подмяна на ангренажни ремъци;
 • отключване на автоматична скоростна кутия;
 • затопляне на автомобили в студ;
 • решаване на проблеми с автомобилни колела.

Наличието на необходимите инструменти, материали и професионални умения сред майсторите на мобилна автомобилна услуга ви позволява да се справите с много проблеми в улични условия.

Можете да поръчате посещение на автомеханик за определено време. Докато собственикът на колата се занимава със своята дейност, механикът ще извърши нейния ремонт и поддръжка.

Защо да се свържете с пътна помощ в София и региона?

Причините за избор на услугите на мобилната автомобилна услуга са:

Висока скорост на ремонт на автомобила – полевият механик ще приключи работата не по-късно от специалистите на стационарния автосервиз.

Спешно заминаване до мястото на ремонт на автомобила. В зависимост от времето на деня и разстоянието, техникът ще пристигне в рамките на 20-40 минути.

Възможността да се обадите на техническа помощ по всяко време – ремонтът на автомобила се извършва денонощно, седем дни в седмицата и празници.

Намаляване на разходите. Услугата за ремонт на автомобили на място ще бъде по-евтина в сравнение с извикването на теглещ автомобил, доставянето на автомобила в сервиз и ремонта му.

Професионален подход към ремонта. Цялата работа се извършва с помощта на модерно специализирано оборудване и инструменти.

Получаване на съвет – автомеханикът на място не само ще реши проблем, който вече се е появил, но и ще даде съвети за превенция, което ще предотврати появата на други проблеми.

Денонощна пътна помощ в София за всички квартали

Високо качество на работата, за която фирмата дава гаранция.

За да поръчате посещение на автомобилен механик до мястото на повреда на превозното средство, просто ни се обадете.

Когато отправяте искане, струва си да изясните същността на проблема и предполагаемия проблем. Това ще позволи на механика да вземе със себе си най-важните инструменти и приспособления за ремонт.

Ако техникът не се е справил с повредата, той ще направи всичко възможно, за да може колата да продължи да се движи и да стигне до автосервиза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *