Почистване на дюзи с ултразвук

Кога се налага почистване на дюзи с ултразвук?

Горивните инжектори изискват специална и редовна грижа, за да работят оптимално. Когато това липсва започват да възникват неочаквани проблеми, касаещи работата на двигателя и горивната система.

В София Дизел Център предлагаме качествено и детайлно почистване на дюзи (всички видове и модели) по метода на флуш и ултразвук отвътре.

logo-sofia-disel-centerРедовно почистваните горивни дюзи са задължителни за правилното разпределяне на горивното количество. С едно добро почистване в нашия дизелов сервиз Вие си гарантирате оптимална работа на двигателя, намалени вредни емисии и възстановен икономичен разход.

Запушени инжектори симптоми

Ако се съмнявате за замърсени или запушени инжектори или дюзи, обърнете внимание за наличие на следните фактори.

Симптоми за замърсени дюзи или инжектори:

  • резки колебания при ниски обороти
  • прекъсвания при ускорение на автомобила
  • завишен разход на гориво
  • занижена мощност на автомобила
  • проблеми при запалване на автомобила
  • увеличени вредни емисии

Ние разполагаме с най-съвременната апаратура и машини за качествено, прецизно и надеждно почистване на дюзите с директно впръскване отвътре с препарат по метода на флуш и ултразвук. За целта ползваме най-новите машини, които са доказали ефективността си години наред. Така ще сте сигурни, че няма да има налице никакви странични ефекти по инжекторите.

Благодарение на нашите машини извършваме и тест на дюзите след манипулацията. В широките им кобли може да се види много ясно конуса на разпръскване, докато в тесните от долната страна пък може да се тества и види количеството на впръскване и съответните разминавания между тях.

Препоръчително е след извършеното почистване на дюзите, те да бъдат монтирани обратно в автомобила до 24 часа.


Доверете ни се – ние почистваме всички видове дюзи на производителите BOSCH , DELPHI , SIEMENS , CONTINENTAL и VDO.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *