Потребителски кредит от Credirect

Трудно днес може да се намери човек, който да не използва кредити. В 21 век интернет позволява да използваме всякакви услуги онлайн. В това число и кандидатстване за кредит.

На пазара за кредити онлайн има голям избор от фирми, предлагащи продукта в най-разнообразни варианти. Изключително добро попадение е кредита на вноски до 3000 лв от Credirect. От компанията добре знаят, че нуждата от пари, особено в спешни случаи, трябва да се овладява бързо и разумно. Това ги кара да създават продукти, които са лесни за използване и не затрудняват обикновения гражданин допълнително, а им помагат да преодолеят затрудненията.

Кредитът на вноски до 3000 лв от Credirect е потребителски кредит по своята същност, но с опцията да се получава максимално бързо и безпроблемно. Минималната сума, която можете да вземете е 200 лв. Максималната е 3000 лв. Всеки кандидатства за нужната му сума в този интервал. Срокът на погасяване е от 3 до 18 месеца. Всеки може да си избере подходящия за него срок.

Този продукт е подходящ за хората, които работят. В зависимост от начина на получаване на трудовото възнаграждение, клиентът може да избере дали погасителните му вноски да са всяка седмица, на две седмици или месечни. Всичко от сумата на кредита до броя на вноските се избира от кредита.

Компанията предлага услуга, с която клиентът да може да си следи вноските и статуса на кредита си. Ще бъде известяван с текстови съобщения веднага след като направи плащане.

Процедурата по заявка на потребителски кредит от сайта на  компанията е опростен максимално. Важно изискване е кандидатстващия да е пълнолетен и да има лична карта. Около 20 минути отнема проверката на клиента и получаването на одобрение.

На сайта може да се получи подробна информация за условията по кредита и всички права и задължения, които имат кредитоискателя и кредитора.

След като клиентът е влязъл в сайта на компанията, трябва да попълни внимателно и без грешка клиентския формуляр, с който кандидатства за кредит в Кредирект. Следва да си избере сума на кредита и срока на погасяване на тази сума. Важно е да се отбележи и начина, по който иска да получи отпуснатата му сума. Клиентът има право на избор. Може да получи парите си в банковата му сметка или в удобна каса на Изи Пей.

До 20 минути ще е ясно дали кандидатствалия е одобрен. Ако клиентът е поискал банков превод, възможно е преводът да се забави заради междубанковия трансфер.

Вноските по кредита могат да се погасяват отново както е удобно на клиента. Може да се прави чрез банков превод, през удобна каса на Изи Пей и през ePay.bg.

Изключително голямо удобство е кредитът, от който се нуждае човек, да се намира на един клик. Вярно е, че лихвите на кредите онлайн са доста високи, но тези кредити се водят високо рискови. Банковите кредити са с много по-ниски лихви, но са доста по-недостъпни. Банките изискват прекалено много документи и гаранции. Разглеждането отнема много време и в повечето случаи искането се отхвърля заради незначителни пропуски или прекалени изисквания.

Това е основната причина хората да предпочитат да кандидатстват направо за кредит в компания за бързи кредити онлайн и да не губят ценно време. Кандидатстването и отпускането отнемат само минути и не затрудняват по никакъв начин  клиента. Той може да откликне веднага на възникналия проблем и да го реши максимално бързо. Какво би станало, ако тези пари са за спешно лечение, а банката бави решението или отказва отпускането на кредита. Изходът може да е фатален. Ето затова всеки би предпочел да плати малко по-голяма лихва, но да успее да си свърши работата бързо и качествено.

До фирмите за бързи кредити прибягват и хора, които трябва да си извадят нужни документи за нова работа или за обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *