Плуофициалният стил в дамското бизнес облекло

 

В сравнение с полуофициалния дрескод за мъжете, този за жените е малко по-лек. Жените имат по-голямо разнообразие от облекла и аксесоари, сред които да избират за предстоящо полу-официално събитие. В тази публикация ще разберете как отделните да избирате отделните елементи по правилния начин.

Рокли: За разлика от облеклата за официални, вечерни събития, където от жените задължително се очаква да носят дълги рокли, при полу-официалните събития, те могат да носят коктейлни рокли, които са с дължина до коленете, или не повече от няколко нантиметра над коляното. Дългите рокли не са подходящи за тези малко по-небрежни поводи и дамите могат да заложат, също така, на рокля с дължина до глезена.

Поли, панталони и ризи: Жените могат да носят панталони или дълги поли с шикозни блузи за полу-официални събития. Шикозни ризи в светъл цвят работят добре за дневни събития, а по-тъмни нюанси работят по-добре за вечерни. Панталоните е добре да бъдат ограничени до традиционните черно, сиво, бежово или тъмно синьо в монохромен дизанй или с фино райе, докато тъканта трябва да бъде с по-високо качество. Дължината на панталоните е добре да покрива част от обувките.

Аксесоари: Тъй като полу-официалното облекло за жени е доста шик само по себе си, аксесоарите за предпочитане е добре да са сведени до минимум. Това създава класен вид на цялото облекло. Деликатните аксесоари могат да бъдат красив пръстен илиобикновено дискретно колие. Ако носите дълги обеци, не вкючвайте колие. Напоследък дори изчистеният от бижута външен вид е станал много популярен. Ако мислите, че можете и без тях, без да се чувствате твърде опростено, това е една чудесна възможност.

Обувки: Обувките, които жените носят на полу-официални събития трябва да имат най-малко лек ток, който може да достигне до няколко сантиметра за тези, които го предпочитат. За дамските обувки определено трябва да заложите на по-скъп материал, който е достатъчно ярък, за да допълнят вашето облекло. Ако става дума за бизнес събитие, е допустимо обувките да бъдат отворени в областта на пръстите, ако е много горещо, но петите е добре да останат затворени.

Прически: Може да изберете от голямото разноонбразие полу-официални прически, които същесвуват за различните дължини на косата.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *