Парцели, регулация на имоти и сделки със земя

www.cwforton.com мястото за вашето успешно предприемачество!

Парцели се предлагат ежедневно на пазара за имоти у нас. Всъщност парцелите земя са един доста голям сегмент от този бизнес и са реална предпоставка за осъществяването на един печеливш бизнес проект. Независимо дали закупувате земя, за да си построите на нея къща, вила или да изпълните голям корпоративен проект за офис сграда и офис площи – вие имате нужда от реална оценка на земята и евентуална помощ в постъпките по смяна на регулационните й характеристики. Реално в големите градове и около тях все още могат да се намерят апетитни парчета земя, който имат реалния потенциал за бъдещи печалби, ако инвестирате разумно в тях. Освен това земите в по-малко развити индустриални района в страната не са по-малко желани. Защо ли? Те притежават доста голям потенциал за бъдещо развитие, но ви трябва професионална оценка, за да не претърпите загуби. Затова свържете се с Фортън, като посетите сайта им www.cwforton.com и направете реално добра инвестиция в парцели!

Сделките със земя, регулационните норми в страната и риска за предприемачите

Сделките със земя могат да бъдат правени „на парче“ така да се каже или да използвате много по-изгодното предложение за управление на цялостен проект, ако сте инвеститор и корпоративен предприемач. Поради факта, че Фортън има много добри връзки и партньорства в сектора на недвижимите имоти (в лицето на лидера на пазара AG capital), управлението на един проект с парцели е възможно по всеки сегмент на веригата. Какво представлява управление на един проект?

Ако се доверите на Фортън да управлява сделките ви и инвестиции с парцели, което трябва и да направите – те ще ви предложат:

  • Закупуването на парцели с потенциал за развитие и на добри цени;
  • Постъпки за проучване и смяна на статута и регулацията на земята, за вашите нужди;
  • Участие в тръжни процедури на професионално ниво;
  • Стъпки по започване плановете и строителството на вашите проекти в кратки срокове;

Можете да получите още професионална консултантска подкрепа за бизнеса си с парцели в областите по контролиране на строителните работи, по управлението на плановете за проекта, оценка на финансов риск и прочие. Доверете се на години доказан опит в бизнес консултациите с парцели и изберете Фортън България – печелившия партньор за успешните ви бизнес сделки с парцели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *