Ново от Balmain и Chiara Ferragni

modaФренската модна къща Balmain обяви възраждането на своя чисто нова пълна гама от аксесоари.

По време на седмицата на модата за мъже в Париж, творческият директор на модна къща Balmain, Olivier Rousteing въведе нови чанти, вдъхновени от минали епохи и стари модели на марката.

Според Rousteing, той и неговият екип са се позовали на най-добрите модни традиции на производството на модни аксесоари, но нека да не забравяме, че всяко нещо, което има за цел да бъде модерно еда отговаря на изискванията на клиентите за ритъма и лайфстайл на гиганта Balmain.

Линията от аксесоари включва три тематични колекции: първата ще бъде посветена на нощния живот, втората обещава да бъдат строга и предназначена за офис и ежедневието, а третата е вдъхновене отсоциалната мрежа и Instagram на Olivier Rousteing

Balmain и нейните модни аксесоари ще бъдат на разположение на потребителите в магазините на марката през юни, а някои клиенти на бранда вече предвиждат много голям успех.

Chiara Ferragni,, един от най-известните блогъри в света, представя нова колекция от обувки за пролетния сезон.

Колекцията #FindMeInWonderland доставя различни модели на обувки, от равни обувки до стилни модели обувки с високи токчета. Всички модели са блестящи, елегантни и украсени с бродирани детайли.

Chiara Ferragni,чрез новата си колекция ни пренася в пътя към магията на града и ни кара да мечтаем с копнежи с всяка една весела рокля от новата си колекция. Стила на обувкитеидва с обувки с тънки и дебели токчета, обувки балетен стил, както и няколко модела на бели кожени маратонки, които са декорирани с цветни мотиви на сърца. Всичко е проектирано в много ярки цветове и е украсено с пайети.

А сега ви оставяме да разгледате техните галерии със снимки в интернет страницата на марката, където можете да видите част от колекция пролет / лято 2017 на Chiara Ferragni #FindMeInWonderland и да изберете най-подходящите неща за вас!

Източник: http://inisess-shop.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *