Неща, които да направите в къща под наем в София, преди самата почивка

Лятото е времето за ваканции! Не забравяйте да се погрижите за дома си, преди да отидете на почивка. Само така ще избегнете неприятните изненади, когато се върнете. Вижте списъка на Unique Estates с шест задачи, които трябва да изпълните за спокойна почивка!

Погрижете се за цялостния интериор в къща под наем в София. Запенете от самите стайните растения и домашни любимци.

Заминавайки за дълго време, въпросът кой ще изведе кучето на разходка или ще нахрани златната рибка става актуален. Не поставяйте този въпрос на заден план и предварително попитайте роднини и приятели за плановете им за вашата почивка. Може би отговорностите могат да бъдат разпределени между няколко души, за да не се натоварва никой?

Ако планирате да напуснете своята къща под наем в София за повече от една седмица, не забравяйте да помолите някого да полива цветята. Може да измислите и автономна система за поливане. Помнете, че през лятото цветята се нуждаят от постоянно поливане, в противен случай почвата в саксията може да се превърне в пустиня само за няколко дни.

Поща и съседи

Знаете ли, че препълнената пощенска кутия може да е сигнал за разбойници. Това поне говори преливащата пощенска кутия на злонамерените. Ето защо, ако често получавате рекламни и други пощенски съобщения, трябва да помолите съседите си да проверяват пощенската ви кутия на всеки няколко дни. Допълнителните предпазни мерки в този случай няма да навредят! Наред с това не забравяйте да оставите телефонния си номер на съседите си, в случай че нещо се случи. Помислете при кой приятел или член на семейството може да оставите ключовете за спешни случаи. Дайте на съседите телефонния номер на този човек – по-добре е да играете на сигурно!

Застраховка на дома

Не може да предвидите всичко предварително. За да премине ваканцията ви без притеснения за безопасността на дома, застраховайте къщата, апартамента или друго недвижимо имущество, срещу непредвидени разходи!

Дори да живеете в къща под наем в София е добре да сте си гарантирали сигурността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *