Най-добрите пози за водна фотосесия в морето за момичета

Искате да направите невероятни снимки на морският бряг и да запаметите своите готини спомени. Вижте някои идеи как можете да го направите. Ако все пак не Ви се отдава много, можете да се обърнете към професионалисите от Фотографите на България, за съдействие и професионални снимки на плажа.

Избран е подходящ терен, пълна готовност да се предаде на слънчева прегръдка, а почиващите не пречат на процеса. Остава малък въпрос: да се проучат правилните пози за фотосесия в морето, да се изгради перспектива, така че да се получи цялостна хармонична композиция. Не се потапяйте веднага във водата. За начало е подходящо заснемането на филми: да вземете кадри с небрежно оформена коса и след това да заплените крайбрежната ивица, да успокоите нарастващите вълни.

 

Постоянни кадри

Важно е визуално да направите тялото по-тънко, да се съсредоточите върху краката и гърба. Задължително зад позата, тя трябва да е равномерна, леко повдигнете брадичката, леко се огънете в долната част на гърба, показвайки еластично дупе.

водна фотосесия

Забележка! За да изглеждате по-елегантно и изискано, много модели се повдигат на пръсти.

 

Отпуснатите ръце могат да бъдат разположени по протежение на тялото, за да бъдат вдигнати. Можете да играете с коса. Малко флирт в рамката няма да навреди.

 

Седейки близо до морето или на шезлонга

Основните проблемни зони на жената са стомахът и гърбът. Следователно, трябва да гарантирате, че не се образуват гънки и позата е била наистина кралска. Раменете се изправят, гърдите се отварят.

 

Брадичката е повдигната, а краката са огънати в коленете. Когато момиче седи на равна повърхност, тялото леко се разгъва. Основното е, че гръбначният стълб не се огъва. Ако ви е трудно да се отпуснете, мислите за недостатъците не напускат, проблемните зони небрежно се покриват. Това ще даде увереност, създадена за продуктивна работа.

 

Важно! Позите за фотосесия на плажа в шезлонга трябва да са естествени. За това фотомоделите се грижат за минимален контакт с повърхността. Ръцете могат да се повдигат към косата, да се поставят на бедрата или коленете, пръстите да са отпуснати, движенията са плавни.

 

Легнали в пясъка

Тайната на перфектната фотография в тази позиция зависи от някои функции. Коленете се държат леко огънати, чорапите са опънати. За да изглежда рамката красива и тялото да е съблазнително, трябва да лежите от едната страна или да се повдигнете на лактите си. Не забравяйте да рисувате в корема, отворете гърдите и изправете раменете.

водна фотосесия 2

За снимка в легнало положение се отчита местоположението в близост до водата. Не е необходимо напълно да се гмуркате, тъй като съблазнителните завои на тялото ще се скрият. Необичайни камъни, красив пясък, брегови линии се използват като „декор“ – всичко това ще допълни идеята за фотосесия за момиче в морето.

 

В динамика по крайбрежието

Тялото е леко завъртено, кръстосани крака, отворени гърди, идеално равномерна стойка. Изпълнението на тези прости препоръки вече превръща скучна рамка в интересна и красива картина. Тайнствен поглед покрай камерата ще изгради цяла фото история. При фотографиране в динамика трябва да се вземат предвид следните нюанси: лек шал, откъснат от раменете, класическа шапка, вълни, счупващи се срещу камъни. Важно е да се обърне внимание дори на най-незначителните детайли, те ще изградят рамка, ще изгодно допълват цялостната картина.

водна фотосесия 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *