Мъжките дънки през есента на 2017

myjki-dynkiДокато дамите не могат без своите класически модни дрехи през всеки сезон, то и мъжете имат своята необходимост от облекло, което да отговаря на техния по-неглиже характер (спрямо облеклото). Затова нека погледнем в различните модели дънки, с които да облечем всеки подрастващ мъж или всеки сериозен мъж, който предпочита дънките като неформално облекло, като възможност за собствен стил и като обикновен панталон за разходка в парка.

Светлите дънки, подгънати ниско при глезените са идеални почти холивудски начин на обличане. Безгрижен модел, който не се натрапва, но е точно на мястото си в ежедневната градска среда. Винтидж-дънките също са много неглиже модели, умишлено състарени, леко продърпани, леко изцапани. Страхотен стил за безгрижни момчета.

От леко продърпаните дънки преминаваме към скъсаните при колената модели. Сякаш модата на 90-те никога не ще да си тръгне и това се вижда най-добре в тези модели дънки. Те отговарят на емоционалните типове, които обичат музиката на 90-те, обичат съчетанията с класически маратонки, обичат да са себе си.

Дънките на бояджията. Страхотни модели в по-тъмен дънков цвят, целите на петна сякаш току що са свалени от краката на бояджията и да сложени на модния щанд. Е, това са страхотни модели дънки, които можете да комбинирате с цветни пуловери, със стилно обувки. Изобщо техния външен вид позволява много по-моден стил на обличане.

С много светли дънки, изтъркани (както се пееше в прословутата песен), всяко добро момче може да се превърне в един изпечен мъжага, който знае 2 и 200. Този луксозен дънков стил, е известен с това, че момчетата изглеждат страхотно в него и определено този избор няма как да ги разочарова.

Дънките са удобни през есента, защото отговарят на капризното време на този сезон. Като предлагат топлина, комфорт, стил, характер, всичко от което се нуждае всеки мъж, за да бъде себе си в хладните дни на есента.

Източник: http://e-alexandra.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *