Защо да купите шиацу масажор за врат и гръб от 4sales

Масажори от 4sales.bgШиацу масажорите през последните години придобиха голяма популярност, защото Ви дават възможност да ги използвате от уюта на своя дом, без да плащате за скъпи масажни процедури. Подобен уред облекчава болките във врата, гърба и рамената и е изключително удобен във вид на ел. възглавница. Кои болки обаче лекува и спомага ли за по-лесното заспиване според онлайн магазина 4sales, какви са указанията на експертите за правилна употреба?

За какви болки е подходящ

Шиацу масажорът възглавница е електрически уред, пресъздаващ ръчните процедури от скъпите професионални масажни салони. В основата му стои въртящ се ролков механизъм с функция за терапевтично инфрачервено лъчение за затопляне на засегнатото място. Предназначението на прибора е предимно за релаксиращ и терапевтичен масаж на гръб и врат. Той се използва за обработка на рамената, долната част на гърба и останалите области от тялото.

 

Болките в гърба, рамената и врата най-често възникват при продължително седене на едно място и в една поза. Това най-често възниква при работата на компютър, защото при неправилна стойка на скелета се натоварват определени области от тялото. Може ли обаче, ел. възглавницата от онлайн магазин 4sales да ни помогне да спим по-дълбоко? Нека видим някои указания в тази посока!

Подобрява ли съня

Терапевтичната и релаксираща процедура на шиацу масажора във вид на ел. възглавница действа отпускащо и затоплящо, отстранявайки натрупалия се през деня стрес и съответно успокоявайки нервната система. Тази ел. възглавница също помага за:

  • подобряване на кръвообращението;
  • намалява сърдечната дейност;
  • спомага за намаляване на стреса и предразполага тялото към отпускане;
  • бързо елиминира болката чрез фини леки движения на масажната глава и затопля съответната област чрез инфрачервеното си лъчение.

 

Вероятно вече сами се досещате, че шиацу масажорът за врат и гръб от онлайн магазин 4sales с подходящите указания със сигурност ще Ви помогне да спите нощем като къпани.

Колко и как трябва да се използва

Закупувайки ел. шиацу масажорът възглавница от онлайн магазин 4sales, в неговия комплект ще получите различни указания, сред които се срещат и отделни стъпки за употреба и времетраенето на различните програми. Важно е обаче да знаем, че началото винаги започва с лека програма за загрявка и впоследствие можем да увеличим интензивността с друга програма. 

 

Ние от онлайн магазин 4sales обаче съветваме предварително да се консултирате с подходящ специалист относно точните указания за колко време да използвате уреда за гръб, рамена и врат и дали не е противопоказен за настоящото Ви здравословно състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *