Колекция Zara 2017 и нещо интересно от Christian Louboutin

modaВ много хай стрийт марки сезонен продажба тече с пълна сила за сезон пролет 2017 и по рафтовете на Зара вече са се появили първите пролетни модели чанти.

Жените обичат обувки и чанти и истината е, че в гардероба винаги има място за още една нова чанта или обувка. Жените се нуждаят от чанти за работа, за вечерта, за ежедневната си разходка и марката Zara е положила усилия да яхне вълната на пролетното търсене и дапредложи отговори на очакванията на най-взискателните жени.  

В новата си колекция Зара ни носи много и различни модели, сред които за всяка жена ще се намери по едно перфектнно бижу и модел за себе си. Ние ви предлагаме маркови класическите чанти за всеки ден, малки чантички с щампи назебра пък са идеални за вечери навън, модели, украсени с кристали за специален повод, чанти от змийска кожа, всякакви модели и видове чанти с различни размери, цветове и материи, както и чанти с широка каишка, които се оказва че този сезон ще са много модерни.

Можете да разгледате и да си изберете вашата най-красива чанта от сайта на Zara. Вижте и изберете своя пролетен модел!

Най-известната марка Christian Louboutin разкри единвълнуващ филм по повод на новата колекция пролет / лято 2017.

В късометражния филм, обувки на Christian Louboutin, които са с отличителните си червени подметки стават реално физическо доказателство в разкриването на престъпления.

В историята, главните герои във филма се забавляват в хотелска стая, като опитват от най-новите модели на обувки и сандали от новата колекция от Christian Louboutin. Те чуват странни шумове и случайно откриват, безжизненото тяло на един непознат в коридора на хотела. Лицето й е невъзможно да се види, но има много по-съществена подробност. Жената на безжизненото тяло носи обувки с високи токчета и червени подметки на Christian Louboutin!

Марката обещава скоро да разкрие повече подробности около тази детективска модна история.

Източник: https://kapere.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *