Как да спечелите на Teen Patti

oaksoftheworld

Teen Patti безспорно е една от най-популярните игри в Индия. Популярността на тази игра е нараснала до степен, в която тя е преминала границите между Изтока и Запада, прониквайки на западната казино сцена в страни в целия свят.

Teen patti стана известна в казината по цял свят заради простия си геймплей и високите коефициенти, които позволяват на играчите да печелят големи суми. Тази игра е особено популярна сред играчите на покер поради сходната си механика. На играчите се раздават само три карти вместо обичайните пет в покер ръка, което значително улеснява сравняването на ръцете.

Освен лесния геймплей, Teen Patti има висока възвръщаемост на играча (RTP), което означава, че имате шанс да възстановите първоначалната си инвестиция.

Не изглежда ли, че играта е проста? Изпробвайте късмета си в Teen Patti в този сайт и ни позволете да Ви покажем как да надминете шансовете и да спечелите играта с помощта на умело прилагани стратегии. По-долу е представено подробно описание на Teen patti, както и няколко съвета и трикове, които ще ви помогнат да подобрите играта си!

Знайте какво правите: Какъв е най-добрият начин да спечелите Teen patti?

Стигнахме до най-приятната част от играта! След като сте научили правилата, е време да ги приложите в действие и да играете Teen patti. Разгледайте това просто ръководство, в което стъпка по стъпка ще научите как да играете Teen patti:

Първата стъпка е да раздадете картите и да изберете страни.

За да започне играта, дилърът на живо трябва да раздаде на всички играчи по три карти с лицето надолу. След като картите бъдат раздадени, играчите могат да изберат дали да играят като виждащи или невиждащи в играта.

Стъпка 2: Решете на коя страна искате да заложите.

На всеки, който избере да играе на сляпо, не е позволено да гледа картите си. Освен това той трябва да направи допълнителен залог, който е равен или по-малък от текущия му залог.

В същото време виждащите играчи залагат най-малко два пъти, но не повече от четири пъти, повече от залога на слепите играчи.

Стъпка 3: Поставете залозите си и ги изравнете, пасувайте или увеличете.

Играчите ще имат възможност да изравнят или да увеличат залозите си, след като дилърът събере всички залози на масата. Повишаването на залога показва, че сте готови да направите по-голям залог върху банката. Ако изберете да изравните залога обаче, Вие се съгласявате да продължите играта с първоначалния си залог, нито повече, нито по-малко. Имате възможност и да пасувате.

Стъпка 4: Победител е последният оцелял!

В хода на играта играчите вдигат, изравняват и пасуват залозите си. Двамата играчи щяха да останат на показ, когато всички играчи пасуваха и на масата оставаха само двама. Сега останалите играчи трябва да разкрият картите си, за да определят кой има най-висока стойност на картата. Играчът, който има най-добрата ръка, прибира цялата банка!

Показването, от друга страна, изисква допълнителни залози от играчите. Играчът със сляпо око може да заложи сумата на ботуша или най-малкия възможен залог, докато играчът със сляпо око трябва да заложи два пъти повече.

Ако и двамата играчи играят Видяно, можете да постигнете споразумение и да се спрете на Странично шоу, което позволява на играчите да сравняват картите насаме. На играча, който държи по-ниската карта, ще бъде дадена възможност да прекрати играта веднага. Ако двамата играчи на Видяното не могат да се споразумеят за слайдшоу, те ще продължат да залагат, докато някой не поиска показване.

Тийн пати печеливши стратегии: Как да спечелим!

Едно е да знаеш как да играеш играта, друго е да печелиш. Ако искате да сте сигурни, че ще получите всички пари в банката, следвайте печелившите съвети на Teen patti по-долу, за да подобрите шансовете си:

Първо, заложете сумата на ботуша.

Забавно е да поемате рискове със залозите си, но ако сте начинаещ, трябва да започнете с безопасна игра и да се запознаете добре с играта. Започването на малък залог ви позволява да ограничите загубите си, като същевременно имате достатъчно пари в банката си, за да изгледате играта до края. В края на краищата Teen patti е игра, в която победителят се определя от това кой е достатъчно смел, за да залага до самия край.

Покажете най-доброто си покер лице.

Както вече казахме, Teen patti съдържа покер елемент. Това означава, че трябва да бъдете предпазливи при разкриването на информация за стойността на Вашата ръка пред другите играчи. Най-добрият начин за това е да знаете кога да блъфирате, като същевременно запазвате открито лице и следите залозите на другите играчи. По този начин, преди те да имат време да Ви разчетат, Вие можете да се опитате да ги разчетете въз основа на техните залози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *