Как да преценим коя оферта е Топ?

Мнозина смятат, че всяка оферта, обявена като Топ, е най-изгодна. В действителност не е точно така. Често обявените за Топ оферти за по-дълъг период са по-неизгодни отколкото тези за 2-3 дена престой.

Когато искате да се сдобиете с наистина добра оферта за почивка за седмица или десет дена, най-добре се свържете директно с рецепцията на хотела и разпитайте какво могат да ви предложат за датите, в които планирате да почивате. Обикновено само в хотелите се предлагат добри отстъпки от цената за по-продължителен престой.

Когато са ви достатъчни 2-3 дена престой, можете да се възползвате и от Топ офертите от „последната минута“. Хотелите пускат в продажба на почти символични цени на стаите, които не са били резервирани до момента или резервацията е била отменена в последния момент.

Когато плащате резервация в сайт, проверете кога изтича валидността на картата, с която плащате. В случай, че съвпада с почивката ви, може резервацията ви да бъда анулирана.

Успешно направена резервация в сайт също може да бъде анулирана, ако има разминаване в информацията за свободните места в хотела. Затова задължително, след като направите резервация, обадете се до хотела, за да ви потвърдят, че всичко е наред.

Факт е, че в при резервиране на престой в повечето от хотелите не се изисква предплащане.

Не пренебрегвайте мненията за хотелите, които се публикуват в сайтовете за резервации. Посетителите споделят впечатленията си от своя престой и спокойно можете да си съставите мнение за базата, услугите и персонала на хотела. Това до голяма степен може да окаже решаващо въздействие върху решението ви къде да направите своята резервация.

Вие също можете да споделите дали сте доволни от престоя си в избрания от вас хотел, за да могат другите след вас да вземат своето решение.

Никога не правете резервациите си, без да сте разгледали достатъчно обстойно всичко оферти във всички или в повечето сайтове за резервации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *