Как да залепите своите стикери за стена?

В последните години стикерите за стена станаха много популярни и търсени. Приготвили сме ви една кратка инструкция за залепване на такива стикери. За да направите това, ще ви трябва нивелир, кърпа, чистачка или кредитна карта и сешоар за по-специалните.

Стъпка 1: Подгответе повърхността и стикера

Използвайте влажна кърпа, за да почистите стената. Преди да продължите, оставете стената да изсъхне напълно. Тази стъпка е важна, защото стените имат прахови частици и остатъци, които могат да повлияят на залепването.

Не залепвайте на прясно боядисани стени.

Разгънете стикера за стена и го сложете на твърда повърхност. Използвайте гумена чистачка, за да изгладите всякакви бръчки. Превъртете го и повторете процеса. Ако вашият стикер все още не се е изправил, можете да го затиснете с книги.

Стъпка 2: Поставете аксесоара върху стената

Фиксирайте стикера на стена с тиксо, за да визуализирате разположението му на стената. Също така предлагаме да използвате нивелир, за да сте сигурни, че стикерът е прав.

След като сте намерили правилното място, поставете дълга ивица тиксо през средата на най-късото разстояние на стикера. След това премахнете допълнителната лента, която е била използвана за визуализиране на подреждането.

Стъпка 3: Прехвърлете стикера към стената

С картинката, залепена към стената, бавно отлепете подложката от едната страна. Винилът трябва да се придържа към хартията. Отлепяйте, докато стигнете до центъра и след това отрежете основата. Хубаво е да не правите това сам.

Стъпка 4: Изглаждане на стикера

Използвайте гумена чистачка или кредитната карта, започнете от центъра и правете гладко и твърдо движение, за да залепите добре стикера върху стената. Бавно се движете от центъра към външния край на стикера. Не забравяйте да се движите от центъра навън, за да избегнете появата на въздушни мехурчета.

Накрая минете върху стикера с мека кърпа, за да помогнете за прилепването на краищата, които не е натиснала чистачката или картата.

Стикерите за стена са чудесна декорация за всяка стая.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *