Какво се случва, когато автомобилът ни аварира?

Бързате да стигнете от точка А до точка Б. Магистралата ви блазни да вдигате скоростта и да скъсите разстоянието възможно най-бързо. Автомобилът ви изведнъж угасва. Рядко се случва шофьорът да може сам да отстрани повредата в автомобила си. Пътна помощ ще ви окаже необходимото съдействие за репатриране на автомобила ви и достигането до място, където той може да бъде ремонтиран.

В днешно време много жени вече са активни шофьори, но те трудно биха се справили дори със спуканата гума на колата. А какво би станало, ако ремъкът е скъсан? Една уважаваща себе си Пътна помощ може да окаже необходимото съдействие на място. Затова е добре, когато не можете само да направите ремонта, да се обадите на препоръчана Пътна помощ и да дадете координатите си. След като специализираният автомобил пристигне на мястото, професионалист ще установи каква е повредата и ще я отстрани, ако е възможно веднага. Няма никакво значение каква е марката на автомобила и на каква възраст е. Ремонтът се прави на място, ако е възможно.

Ако се окаже, че повредата е голяма и се изисква ремонт в сервиз, се предприема репатриране на автомобила. Повечето хора се притесняват да повикат Пътна помощ заради неясните цени, които се оповестяват едва след приключване на репатрирането. Всяка уважаваща себе си фирма, извършваща подобна дейност, смело публикува цените на всичките си услуги на своя фирмен сайт. Като пример можем да дадем една от най-използваните дестинации София – Пловдив. За лека кола цената е 250 лв, като в това влиза качването на платформата, самия превоз и разтоварването на посочено място.

При дестинация София – Варна цената е 600 лв. Тук разстоянието е значително по-голямо и превозването отнема около 5 часа.

Фирмите, извършващи услугата Пътна помощ често се наемат за превоз на кола от чужбина ли превозване на стари автомобили, които не могат да се придвижат на самоход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *