Източник на мастни киселини Ultra Omega 3 от NOW

ultraUltra Omega 3 fish oil от Now Foods представлява концентрирано рибено масло, извлечено от дълбоководни риби. Всеки от нас е чувал за мастните киселини и техните ползи. Те са ненаситени и са изключително важни за нашето здраве. Ultra Omega 3 е комплекс от девет мастни киселини, като три от тях имат съществена роля и са важни градивни елементи за нашето тяло. Те не се произвеждат от нашия организъм, затова имаме нужда да си ги набавяме отделно. Най-често това става с помощта на храна, като риба, семена и ядки. За да си набавим необходимото за нашето тяло количество, обаче, трябва да ги консумираме много често. По-лесният вариант, а и на много по-ниска цена, е да си набавим, така необходимото ни рибено масло, което съдържа мастните киселини наготово, чрез приема на Ultra Omega 3. Започнете приема му още сега и бързо ще се убедите в благоприятното му влияние върху вашия организъм.

Полезни ли са мастните киселини

Изключително полезни са. Подходящи са, както за хора, които са в режим отслабване, тъй като забързва процеса, така и за останалите, които просто могат да ги добавят към хранителните си навици. Ultra Omega 3 е продукт, от който можем да извлечем много ползи и, който по никакъв начин не би ни навредил. Нека разгледаме как може да ни помогне:

  • Предотвратява рисковете от сърдечно-съдови заболявания, благодарение на това, че намалява триглицеридите в тялото и повишава добрия холестерол в нашето тяло;
  • Подпомага лесното преодоляване на депресия и безпокойство – препоръчително е да се приема от хора, които са предразположени към депресия;
  • Подобрява зрението и намалява до над 50% риска от болести на очите;
  • Подобрява паметта и концентрацията;
  • Помага за здрав и спокоен сън, който е основен фактор за доброто ви здраве;
  • Възстановява изтощените кожни клетки и допринася за добрия вид на вашата кожа. Препоръчва се и при акне;
  • Укрепва имунната система, тъй като подобря химичния състав на кръвта;
  • Силно предпазва нервните клетки, увеличава живота им и успокоява болката в мускулите след силно натоварване;
  • Предпазва опорно-двигателната система. Костите запазват еластичността си и рискът от фрактури е сведен до минимум.

Къде може да намерите Ultra Omega 3

Само на nowfoods.bg може да се възползвате от специална цена за опаковка от 180 дражета. Набавете си необходимите мастни киселини за дълъг период на време. Ultra Omega 3 от Now Food е продукт с високо качество, изключително полезен за вашето здраве. Само с приема на две дражета на ден ще подобрите цялостното си здравословно състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *