Изберете правилно аксесоарите: шапки, ръкавици, шал

shapka-s-kozirka-s-cheren-pomponПравилният и успешен избор модни аксесоари ще ви позволи да завършите образа си и да подчертаете индивидуалния си стил.
В избора на шапка: https://fashioncolors.bg/dreha/aksesoari/damski-aksesoari/шапка-с-козирка-с-черен-помпон е най-важно, на първо място, да видите в пълен ръст, дали този стил е подходящ за вашите дрехи.
На второ място, дали тази шапка е в хармония с вашата височина. Летните шапки е много по-лесно а изберете. Шапки дават предпочитание към черно, бежово, кафе, сив цвят – той ще извърши на различните варианти и набори, а не разбит цялостния стил.
Лекият и летящ шал Полинадопълва костюма или роклята и завършва с наметало, което ще удължи усещането за слънчеви топли дни. Ярки и спокойни цветове, черно-бял или цветен, с геометрични или „хищнически“ печат, абстрактен модел – като цяло, всяка една от различните възможности шалове ще се превърне встилен аксесоар от гардероба.
Тесният шал ще бъде само допълнение към яркото цветно петно. С топъл и широк шал ще се защитите при лошо време. С копринена носна кърпичка, тип фишуще допълните дъждобрана или палтото. Ако цветът се комбинира с цвета на обувките или ръкавиците, може да създадете едно цялостно изображение. При това, съгласете се, че в повечето случаи, носна кърпа, фишу или шал е по-лесно да се купи от нова чанта, която пасва на цвета на новите обувки. При това добра тактика е да обновите дори арсенала от стар шлифер и стари обувки с една малка добавка – нов шал, вместо останалите две да събират прах в гардероба за „по-добри“ времена.
С избора на ръкавици всички, като цяло – това е просто. Цветът на ръкавиците трябва да се комбинира с цвета на обувките. Приемливи, но не класически, ще бъдат опция, ако ръкавиците бъдат съчетани с цвета на чантата, палтото или дъждобран, шал или колан.
След като знаете тези трикове, вече сте готови да пазарувате аксесоари – шапки, ръкавици и шал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *