Знаци и табели – сърцето на пътната сигнализация

Знаците и табелите са ядрото на пътната сигнализация и в наши дни водачите не могат без тях. Тези съоръжения помагат на хората да се ориентират по-лесно, когато пътуват, а също така предупреждават за евентуални рискове по пътищата. Ето защо, от първостепенна важност е всеки един знак, и всяка една табела да са изработени от висококачествени материали.

Една от водещите фирми за пътна сигнализация – www.trs-bg.com представи на българския пазар двойно обордени пътни знаци, които не само са по-безопасни, а имат и естетически външен вид. Съоръженията се изработват благодарение на италианските машини Омера R 1600 CNC гарантиращи високото качество на произведените продукти.

Изискванията на Агенция пътна инфраструктура са високи, но днешните компании ги покриват всичките, за да може участниците в движението да се чувстват комфортно по родните пътища. Трафик пътна сигнализация ЕООД използва модерна техника в комбинация с поцинкована ламарина, така че да изготви здрави и надеждни знаци или табели.

Двойният борд на днешните знаци ги обезопасява при евентуални инциденти и катастрофи. В същото време те са по-устойчиви на опити за кражба, вандалски актове и влошени атмосферни условия. Продуктите издържат на валежи от дъжд и сняг, както и на опасните градушки. Големите производители дават дългосрочна гаранция за евентуални повреди и деформации.

Редом с всичко, което написахме ще споменем и за пътните знаци с вградено LED осветление. Те се виждат в тъмното и мъгливо време, а това е едно съществено предимство за шофьорите. Това важи и за табелите, които носят ценна информация на пътя. Използвани са и някои специални светлоотразители имащи страхотен ефект във влошеното време.

В обобщение

Е, както сами забелязваме, производството на знаци и табели към момента е стабилно и дава много по-голямо спокойствие на водачите на моторни превозни средства. Времената, когато пътната сигнализация гниеше и се разпадаше отминаха, като сега разчитаме на високото качество със съдействието на иновативни технологии и доказано добри материали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *