За красотата на модулните портманта


На коридорите се обръща особено внимание при тяхното обзавеждане, защото то трябва да е не само практично, но и красиво. Коридорите всъщност се явяват представителната част на жилището, а същевременно и там е насочено голямото натоварване. За тях най-често се използват вградени гардероби и портманта.

В търговската мрежа може да се открият стандартни такива, както и модулни. Предимствата на стандартните мебели са, че се купуват и поставят. Модулните варианти позволяват да се приложи и собствено виждане за разпределението на отделните елементи.

Модулните мебели са също готови, но с тази разлика, че се пускат серийно производство линия мебели в един стил. Всички елементи се съчетават помежду си по размер ,стил, цвят. Например, няколко висящи закачалки с различна височина / широчина, с малко разнообразие. Към тях се предлагат няколко размера скринове с една или две вратички или с няколко чекмеджета, както и с огледала различни форми. Предлагат се и някакви шкафове с различна форма, прави и за ъгъл, различни по размер, начин на отваряне, с или без огледала.

Така от различните модули вие може да направите обзавеждане на коридора по свое виждане и да оформите портманта съобразно вашия стил на обзавеждане. Може да се ползват толкова закачалки, колкото позволява мястото, съответно и скрин или шкафове за дрехи и обувки. Всичко може да ви се достави пакетирано, както вие сте го поръчали. Това е добър вариант и е евтин.

Портманта се изработват от различни материали. Красиви са тези от дърво с различни орнаменти, но реално най-широко приложение намират портмантата от ламинирано ПДЧ. По експлоатационни качества този материал е подходящ за тези помещения. При закупуване на мебели за коридор е много важно да знаете какво точно търсете като се съобразите с размерите на помещението. Може да ползвате стандартни мебели или модулни в зависимост от вашето желание за изграждане на определен стил.

За да получите достатъчна информация за всичко, което е свързано с портманта и обзавеждане за коридори и антрета може да ползвате сайтовете на онлайн магазините и тези на производителите. В каталозите ще откриете голямо разнообразие от подходящи варианти за обзавеждане на преходни малки и големи помещения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *