За какви ит услуги можем да се абонираме?

В днешно време съществуват така наречената абонаментна компютърна поддръжка, която ви позволява да сключите договор за определен тип услуги. Последните най-често се изразяват в поддръжка на хардуер и софтуер, както и на сървъри, мрежи и други технологии. За всичко това се грижат ит аутсорсинг фирмите, които добиха голяма популярност в последно време.

Ще ви преведем един пример с компютърна поддръжка от Евриста, която идва до вас на страхотни цени. Фирмата се грижи за технологиите ви 24 часа, 7 дни в седмицата. За вас остава да си вършите работата на спокойствие, тъй като при евентуален проблем с компютърните системи, последният ще бъде отстранен от компетентните кадри на едноименната компания.

Как ит услугите ще работят за бизнеса ни?

Ако компютрите и мрежите във вашите офиси не функционират по правилен начин, то значи можете да имате редица проблеми с клиенти и посетители. Никой не обича моментите, когато технологиите отказват да работят, тъй като това коства време и пари. При наличието на отдел от ит специалисти, които да работят за вас, такива неприятности няма да ви се случват.

Развалените и дефектирали хардуерни части ще бъдат сменени, софтуерът ще бъде поддържан в изправност, като се ъпдейтва редовно и се преглежда от експерти. Не на последно място ще споменем и грижата за сигурността на мрежите, която е обвързана с почистване на вируси, използване на защитни стени и всичко необходимо за превенцията срещу хакерски атаки.

Колко струва абонаментът за компютърна поддръжка?

Цената на абонамента, зависи от пакета, който сте поръчали. Всяка ит аутсорсинг фирма представя тарифите си на официалните сайтове, за да можете да се ориентирате кое колко струва. Разбира се, погледнато реално тази инвестиция не би трябвало да ви смущава, защото тя ще бъде възвърната с времето. Имайте предвид, че това е нещо добро за вашия бизнес.

И в края ви съветваме да не гледате толкова цената, колкото качеството на услугите. Подбирайте внимателно опитните фирми в ит сектора, за да получите заслуженото ви внимание. Надяваме се, че статията ви е харесала и ви пожелаваме много успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *