Дамските чанти с флорални мотиви – хит през лято 2019

Дамските чанти с флорални мотиви са една от водещите тенденции  през новия моден сезон – лято 2019. Те са очарователни, женствени и успешно могат да се впишат във всеки един стил облекло, като го допълнят с неповторима елегантност. Можете да изберете някой от впечатляващите чанти естествена кожа, украсени с флорални мотиви и да я добавите към строгия, делови костюм – резултатът ще е видим моментално и визията ви ще придобие съвсем нов, много по-очарователен вид, без да излезе по никакъв начин от зададения стил.

Флоралните мотиви са представени в колекциите по най-невероятни начини. Младите дами обожават летните чанти, решени в принтове на разнообразни цветя, които идват в различни тонове от палитрата. Това придава на визията много свежест и я прави да изглежда още по-женствена. Особено, ако сте почитатели на едноцветните тоалети, подобна чанта веднага ще изпъкне на общия фон и ще се превърне в страхотен визуален център, привличащ внимание отдалеч.

Друга забелязваща се тенденция е да съчетаете еднакъв принт на дамската чанта и горната или долната част от тоалета. Това също работи много добре и почитателите на този стил на обличане нарастват главоломно.

И в това няма нищо необичайно, тъй като летният сезон е време за романтика. А какво по-романтично от това да се облечете в тъкани с флорални мотиви и да добавите към тях чанта в същия принт!

Разбира се, съвсем не е задължително цветните мотиви да бъдат заложени само и единствено в десените. Помислете и за декоративни елементи, допълнително добавени към вашата дамска чанта. Те могат да са изработени от разнообразни материали, например  текстилни цветя, бродерии на цветя, украшения с камъни във формата на цветя, а защо не и отделни висящи декорации, които също са много харесвани от съвременните дами и често могат да бъдат забелязани.

Всичко е позволено, стига да изглежда хармонично и да се постигне необходимия баланс във визията. Затова не спирайте да експериментирате и да измисляте нови, главозамайващи комбинации, с които да демонстрирате вашия неповторим стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *