На какво се дължи напредъкът на базалните импланти?

Не са малко тези, които се запитват, с какво са по-специални базалните импланти. Интересът към този вид зъбно възстановяване расте с всеки следващ ден, тъй като хората желаят по-евтино и качествено решение на проблемите им свързани с частична или пълна липса на зъби.

Базалната имплантология бележи значителни успехи сред пациентите с пародонтални заболявания и пушачите. За щастие при този вид импланти, костозаместването не е необходимо, а лечението се състои в няколко последователни посещения при специалист.

Ако се спрете на базални импланти от Swissimplants, ще получите швейцарско качество на достъпна цена. С други думи, ще имате нова фасада и повече функционалност, която включва дъвчене, натоварване и стабилност. Време е да забравите за храната под протезите и мъките, които сте имали с тях. Сега вече всичко върви гладко и според вашите частни потребности.

BOI имплантите, както ги познават мнозина в Европа, са едно отлично решение, когато сте загубили един или повече зъби. Имплантирането се извършва директно в кортикалната кост, която се счита за най-здрава. Само след три дни вие ще имате нови зъби, с които да се храните добре, и да придобиете по-голямо самочувствие. Ето ви ги основателните причини да обърнете внимание на този продукт, който със сигурност няма да залезе от стоматологичната сцена.

Ясно е, че стоматологията и хирургията напредват, но по-важното за нас е да открием решение. Такова съществува благодарение на по-гъвкавите и лесно поносимите базални импланти, които се предлагат на доста прилична цена. Евтиното лечение се дължи на краткия престой в специализираните кабинети, където ще поставят вашите нови и надеждни зъбни импланти.

Липсата на костозаместване и травматичните процедури е красноречива за напредъка на базалните импланти. И макар, че те са отричани от някои “специалисти“ времето показва къде и как се разпростират този иновативен вид импланти. В крайна сметка всеки има право на мнение и ние няма да го оборваме в тази кратка и ясна публикация по зададената тема.

Няколко думи в обобщение…

Повече подробности ще откриете в специализираните центове по базална имплантология в страната. Професионалистите биха могли да се справят с частичната и пълната загуба на зъби посредством приложението на базални импланти, така че гласувайте им пълното си доверие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *