АЕА подготвя учениците за най-престижните университети във Великобритания

Международното образование има силна репутация по целия цвят. Учениците на Американско-английската академия заедно с родителите избират международното  училище заради широкото му, балансирано съдържание и преподаване, което подготвя учениците за нужните умения и квалификации, за да влязат във висшата образователна система в Обединеното Кралство. Тази публикация има за цел да опише какви средства използва АЕА, в случай, че детето и родителите заявят, че то ще кандидатства във Великобритания.

Като акредитиран член на американско-британската интернационални училища АЕА:

– Предлага учебна програма (учене, програми и оценки) идентично с това във Великобритания, например, IGCSE.

– Осъществява организирането на учебния процес, според структурите, използвани в типични британски независими училища, например, управление на класната стая, дисплеи на работа и възрастови групи, свързани с възрастта.

– Популяризира британски ценности, например, толерантност и вяра в личната и социална отговорност

– Отразява модерното британското общество, без да се губи най-добрите части на традиционните британски идеали, например, отлични маниери и поведение.

– Осигурява изключителна грижа за учащите, подобно на тази, осъществявана в британските независими училища.

– Насърчава разбирателството в международната общност.

– Има задължителна училищна униформа.

– Предоставя възможности за съвместни извънкласни дейности, включително екскурзии и посещения на местно, регионално и чуждестранно ниво.

– Циркулира училищни публикации, доклади и писма на английски език.

– Чества национални празници и тържества, които се почитат и във Великобритания.

– Поддържа актуален мониторинга на развитие на Министерството на образованието.

– Осигурява необходимия пакет от знания за всички ученици, които желаят да влязат в образователната система на Великобритания.

Ръководството на International school of Sofia осъзнава, че само съвършената подготовка може де осигури прием в училище, колеж или университет във Великобритания. Елитното международно училище предоставя възможности за широк спектър от извънкласни дейности, силна социална подкрепа и насърчаване на разбирането на съвременното британско общество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *